“Yo También”

“Yo También” és una pel·lícula de Pablo Pineda, un actor jove amb Síndrome de Down que a més, té un títol universitari, Psicopedagogia.

A la pel·lícula, l’actor Pablo Pineda, té una relació amb una noia.

Ell es va enamorant cada vegada més i ella se l’estima com un amic.

Ell se n’adona i reconeix que amb la seva condició, no pot tenir una relació amb una noia.

Partint d’aquest punt de vista, de relacions en pots tenir amb qui sigui i estar amb qui vulguis.

És molt difícil tenir relacions amb una noia, perquè sempre porta mals de cap. Mai no saps el que volen.

Tenir una relació amb una noia de la teva condició potser seria més fàcil de tenir-la. Perquè no tindries aquella problemàtica de si ets diferent de l’altre, pel fet de ser especial: “ai pobre” i moltes coses més.

També és molt difícil tenir una relació perquè sempre hi ha problemes amb els pares, si els hi agrada o no. Si pots anar amb aquest o si no amb l’altre.

I el que no és bo quan estàs amb algú, és que et pressionin els teus pares per una banda perquè no els agrada aquella persona i, per l’altra que ella et digui que deixis tot el que estàs fent per estar amb ella.

Considero que una relació no solament és tenir una relació amb una persona amb discapacitat. La cosa és trencar la barrera de tenir una relació, tant amb discapacitat com amb sense.

Perquè l’objectiu de relacionar-te amb una noia és estar bé, muntar una família i tenir fills.

La integració de les persones amb discapacitat a la societat ha de passar perquè es puguin tenir relacions amb qui sigui i qui vulgui. La societat ho ha d’acceptar i respectar com és i amb qui ha de ser.

No hi ha d´haver cap problema, per una noia o un noi de la nostra condició, com és la discapacitat, en tenir una relació d’homosexuals, lesbianes, hippies i altres tipus de persones.

5 Comments on ““Yo También”

  1. Falicitats a tots els que feu possible aquest blog. He trobat reflexions molt interessants. La pel.lícula “Yo también” és, certament, molt recomnable. Salutacions!

  2. Yo también he visto esta película y ciertamente te indentificas al momento además tiene escenas muy impactantes que segun como puede dañar a la sensibilidad sobre todo al publico que también somos como el protagonista ,al señor Sevillano le rectifico que Pablo Pineda no es actor tal y como lo subscribe en las primeras lineas de este articulo Pablo es maestro de escuela y licenciado de Malaga.

  3. La meva germana és lesbiana i també els hi va cosar d’acceptar-ho als meus pares, i jo també anava en compte a veure qui portava a casa… I amb l’amor ningú s’hi pot ficar! Si parlem de persones bones, és clar!

  4. megusto mucho la pelicula como te a emaborado con una chica blanca y megusto que tu eras muy cariñoso con la chica
    y como aido la nochevieja tus padres no tedejan que la chica
    se enabore de ti porque tu eres un chico de sindrome daun

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *