L’orgull gay, més que un orgull una reivindicació

Mentre va durar el franquisme, ser gay estaba condemnat com si fos un delicte. Molts d’ells acabaren a la presó i a García Lorca el van afusellar. Actualment ser gay és molt més que una simple festa, és l’orgull de molts dels que han sortit de l’armari. Davant la societat la festa és una manera de manifestar obertament la seva condició tot i que hi ha gent que, encara avui, encara els senyala amb el dit, des d’una homofòbia clarament injusta.

Per això quan es celebra el dia de l’Orgull gay els carrers s’omplen de color i alegría tot i que, per desgracia, encara hi ha gent que està contra la festa, la qual cosa evidencia que encara hi ha espanyols que encara no s’acostumen a viure amb certes persones que, tenint una altra condició són iguals que els demés. I també “sienten y padecen”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *