Les Minisèries. ¿Tot per l’audiència?

¿Qui no recorda la sèrie de l’accident de l’avió de Barajas i la que actualment acaben d’emetre, la de l’Alakrana? Ara emetran una altra sobre l’atemptat del tren d’Atocha. Aquesta moda de fer sèries amb l’única finalitat d’aconseguir crear audiència, ens porta a demanar-nos si realment tot s’hi val per a aconseguir-ho. El que és evident és que una de les coses que fan és burxar la ferida dels familiar que han fet tot el possible per oblidar i per a no recaure en el dolor del record. Sembla que els executius i productors de Telecinco no ho tenen present donat que per a ells, igual que la majoria de les cadenes, tan sols miren pels seus interessos. És vergonyós que utilitzin aquestes sèries per a lucrar-se, però no sabem si el dolor està renyit amb la ficció.

One Comment on “Les Minisèries. ¿Tot per l’audiència?

  1. M’heu recordat un programa que es va emitir a Telecinco fa molt de temps que es deia La Caja Roja on els concursants enfrentaven les seves fobies sentats en una cadira, rodejats de pantalles gegants, amb una “psicóloga” en plan “super” de GH y milerls de persones mirant el programa y recordu un señor que hi va anar que havia perdut familiars a l’accident de Spanair.
    Sóc friki de milions de series inclús les que no veu ningú, jo les anomeno chicle pel cervell,pero amb aquestes coses no es juga, jo sóc indignada total de les series de Telecinco y Antena 3 que fan reviure tals desgrácies.

    Y després del rollo…. Felicitats pel Blog, está Genial!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *