L’any que vàrem tocar la glòria

S´ha complert el primer aniversari d’un fet que molts dels espanyols recordem com si hagués estat ahir. La primera vegada a la història en que vàrem guanyar tot un mundial de futbol. Avui en dia encara no volem despertar del somni, perquè per una vegada,- i esperant que serveixi de precedent-, es va unir a un país que encara està dividit políticament parlant.

Andrés Iniesta va ser qui que ens va obrir les portes del cel perquè la sel·lecció espanyola toqués la glòria i tots nosaltres ho veiéssim.

Vicente del Bosque, ha estat, fins la data, l’únic seleccionador que ha aconseguit el que semblava impossible.

Ha passat un any i encara celebrem. Ara ens espera una nova Euro copa i estem segurs que no ens ho posaran gens fàcil, però després del que hem aconseguit, no hi ha res que sembli impossible, perquè tenim una selecció capaç de tot, però sobretot tenim una afició, la “roja”, fins l’infinit i més enllà.

4 Comments on “L’any que vàrem tocar la glòria

  1. Hola Paco!!
    Va ser una bona victoria, pero si vols la veritat, jo m’estimo mes que guanyi el Barça!!! I aquest any i l’ny passat hem viscut coses ben xules amb el Barça!!

  2. Yo tambien soy seguidora del barça, espero que esta temporada dé varios títulos.
    Todavía no han puesto nada sobre Sonia. Escribe muy bonito

  3. Que recuerdos, aquel día fue inmemorable. El mismo dia conocí a Shakira en persona. Gracias a Sonia conocí vuestra web. ¿Le podrás decir a Sonia las gracias por todo?

  4. Estos exitos deportivos son maravillosos, no solo por que se demuestra que son los mejores, sino porque dan a muchas personas un plus de alegria y superacion, pero ¿los jugadores que son de “casa” (BCN), podrian aceptar el homenaje de ntro. colectivo? Seguro que para ntros. muchachos/chas. seria como tocar el “cielo”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *