Davant el maltractament i la violència de gènere tolerància zero

Avui dia, tant en la vida quotidiana com en la societat actual, són molts els problemes que ens preocupen. Ja sigui la crisi o l’atur, però hi ha un amb el que, per desgràcia, hem de conviure dia a dia. Estic parlant del maltractament i la violència de gènere, un dels temes en el que molts estem en contra i cada cop som és els que recolzem a les dones perquè denunciïn sense cap temor l’agressor en qüestió.

El que ens crida molt l’atenció són aquells personatges televisius, els que els propis programes truquen per a què ens expliquin la seva història o la seva experiència, i que sempre acostumen a frivolitzar amb aquest tema quan algun dels contertulians en fa menció. Pretenen omplir-se les butxaques amb aquest problema d’interès general en el nostre país. És per aquest motiu que se’ns cau la cara de vergonya perquè mentre moltes dones moren injustament a mans de les seves parelles, els qui haurien de donar exemple estan cobrint franges horàries dels programes del cor.

Estem cansats de veure diàriament en els informatius les mateixes notícies relacionades amb el maltractament i la violència de gènere. Volem unir-nos a aquelles veus que es posen d’acord en què davant el maltractament i la violència de gènere ha d’haver tolerància zero, perquè aquesta societat no hauria de tenir lloc per als agressors i, encara menys, donar-los hores de televisió parlant d’ells. I, encara menys, lucrant-se amb aquest tema que tant ens preocupa.

4 Comments on “Davant el maltractament i la violència de gènere tolerància zero

  1. Hola Fracisco, quería comentarte una cosa.
    Conozco casos que el hombre sale mal parado cuando tiene problemas con la mujer, y en el jusgado siempre le dan más la razón a ellas. Es injusto que por ser hombre tengan que ser injustos. Cuando a veces la culpa la tiene la mujer.

  2. yo estoy sufriendo desde hace 8 años maltrato psicologico de uno de los chicos de la fundacion del apartado ¿ quedamos ? y que acaba de entrar ahora tengo suerte porque no estoy en ese grupo ya que yo voy a otro centro de ocio muy diferente que él tambien suele venir me gustaria saber como se puede parar de sufrirlo pues hace daño.

  3. Debes “pasar” de su presencia, ignorarlo y mantenerte dentro del grupo que a tí te agrada, seguro que tus amigos y personas que te quieren te ayudaran a superar este problema, y si se mantiene su maltrato psicologico, comentalo a los resposables del grupo, que seguro encontraran una solucion.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *