Vida independent *

Des que visc sol i faig la meva vida, em desenvolupo amb més llibertat. Puc ser jo mateix i prendre les meves pròpies decisions.

Sento que les meves opinions i decisions són més escoltades pels altres, que es tenen més en compte i són més respectades.

El fet de tenir aquesta llibertat, fa que moltes de les coses que faig les consulti abans de fer-les. Per si les faig bé o no. I es que no sempre estic seguir de mi mateix. De totes maneres, estic molt tranquil vivint sol ja que compto amb el recolzament de la Fundació i en especial, de les persones de suport, per tal de poder desfogar-me i manifestar aquelles coses que més m’inquieten i m’angoixen. D’aquesta manera m’ajuden, m’aconsellen i em recolzen.

De totes maneres, també he de fer esment de les tasques domèstiques, de les responsabilitats i obligacions que implica viure independent. He hagut d’adquirir nous hàbits i maneres de fer que abans no tenia i que s’han de realitzar a diari. Amb l’ajut de la persona de suport anem desenvolupant estratègies per dur a terme responsabilitats i maneres de fer que llavors, tu sol has de mantenir en el dia a dia, tant a casa com a la feina.

Viure independent vol dir créixer com a persona i sentir-te més realitzat amb tu mateix, sent propietari de la teva vida. Sé que des de que visc sol, em sento més amable, simpàtic i respectuós amb els altres. En definitiva em sento molt més content, més feliç. I enamorat.

2 Comments on “Vida independent *

  1. hola emdic mireia, us escric perque no acabo de entendre com está posat el vostre bloq, em seria més útil si possessiu el títul amb el nom de la persona i en un sól clic es veiés l’escrit.Gràcies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *