LA SEXUALITAT EN LA SINDROME DE DOWN

 

Un dels molts temes que preocupen als pares amb fills amb la Síndrome de Down es la sexualitat.

Cada vegada son més els joves amb la Síndrome que volem saber, la qual cosa es natural, i no hi ha qui ens expliqui que es una masturbació,  un coit, un orgasme o el que es més important, com utilitzar el preservatiu.

Hi ha qui diu que ho sap perquè ho ha vist per la televisió, però el problema es que la televisió no ens ho explica tot, així que hi han conferències i xerrades a les que tenim que anar per informar-nos i es molt millor que parlar amb els adults.

En aquesta societat encara ens expliquen que els nens venen de Paris. Es molt important informar-se abans que passi alguna cosa que no  poguéssim arreglar.  En aquest sentit recordo unes jornades que va fer la Fundació en les quals, un sexòleg ens va explicar tot el que volíem i necessitàvem saber.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *