Mobbing a la feina

El Mobbing es una situació d’atac o agressió a la feina que implica una comunicació ofensiva. La majoria de vegades fa mobbing qui ocupa un càrrec de poder, però també poden ser companys de feina.

Quant un cap parla malament a un treballador es conscient que perjudica a la persona.

El problema que es crea entre dues persones fa que els fets deixin de ser un conflicte entre ells dos i es torni col·lectiu perquè
l’ambient es contamina i els companys de feina, quasi sempre fan costat al més fort.

Les formes de mobbing poden ser atacs verbals i físics, ignorar al treballador, ficar-se a la seva vida privada, insultar-lo sense
fonaments, donar-li horaris o feines impossibles de realitzar i una infinitat de coses. Amb tot això el treballador pot perdre l’autoestima i abandonar el seu lloc de treball.

En els temps en que vivim costa de creure que encara passin aquest tipus de coses, que semblen més pròpies de l’edat de pedra, però el mobbing existeix més del que ens pensem. Jo mateixa en conec de ben aprop un cas, que ara no ve al cas d’explicar. Espero que la societat es faci conscient d’aquest problema i al pas del temps acabi per desaparèixer.

 

2 Comments on “Mobbing a la feina

  1. Este es uno de los temas que a dia de hoy nos interesa y por eso lo veo muy bien hecho y es también muy reindivicativo, esto del Mobbing también sucede en otros lugares como en los centros escolares y los que los sufren son los profesores.

  2. per desgràcia n’hi han molts casos. Gràcies per tractar aquest tema, Ariadna.
    anteriorment, n’havia patit i cada día sortia plorant de la feina.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *