Sobre la nostra revista digital

A dia d’avui hi ha molts mitjans o revistes de tirada nacional o internacional que ja tenen les seves edicions digitals amb formats i punts de vista diferents a la hora de transmetre les seves notícies, reportatges, articles d’opinió i entrevistes, però no n’hi ha cap que arribi als seus lectors a través d’articles escrits per persones amb discapacitat intel·lectual.

Exit21 no es sols una revista digital, es una porta oberta a totes aquelles persones que fins ara no tenien lloc on expressar-se lliurament, parlant de tot allò que ens preocupa.

Només el nom de la revista ja ho diu. La revista es l’èxit de tots i cadasqú dels que ho fem possible. Nosaltres també tenim opinió i sabem entrevistar. I potser escrivim d’una manera més amena i propera. La nostra funció prioritària es tractar sobre tot el que passa al carrer per aconseguir un gran èxit digital.

2 Comments on “Sobre la nostra revista digital

  1. hola paco, has tenido una buena idea para promocionarse y que nos conozcan un poco más.
    Continúa así, llegarás ligualde lejos como yo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *