Avis i néts

 

 


Els avis han viscut coses molt dures i sovint, la seva vida ha estat molt complicada.

Han treballat fins no poder més per tirar endavant les seves famílies, han criat com han pogut als seus fill i molt més. I, ara, quant poden estar tranquils i fer el que mes els hi agrada; anar d’excursió, a casals, o simplement estirar-se al sofà
amb una manta i mirar la televisió, no ho poden fer perquè tenen que “criar” als fills dels seus fills. Es a dir, als seus néts.

Només els hi faltava això, pobres. Però crec que ho fan amb molta il·lusió perquè quant eren joves no podien estar tant com volien pels seus fills. D’aquí ve allò que es diu, que sovint, els avis son més criatures que no pas els nens.

Els avis i el néts comparteixen moltes coses.

Els avis fan totes aquelles coses que els pares no poden fer perquè estant treballant per mantenir a la família. Els avis porten els nens a l’escola, quant els van a buscar a la sortida els porten el berenar, els donen de menjar i a més els concedeixen tot
allò que els pares no volen, però per això hi són els avis, no?

També transmeten molta experiència i valors.

A vegades confiem més amb els avis perquè estem més hores amb ells que no amb els pares. Només em falta dir que per mi, la meva àvia es com una segona mare.

 

2 Comments on “Avis i néts

  1. Yo creo que los abuelos debemos ser PERSONAS con el derecho de hacer con ntro. tiempo lo que nos apetezca, sin obligaciones que no deseemos. Si embargo tambien debemos ser BOMBEROS, es decir ir ayudar cuando ntras. familias nos necesitan, no por obligacion, sino por amor y placer, y el principal es cuidar, escuchar, ayudar, enseñar ect., a ntros. nietos, que placer mas maravilloso el pensar que algun dia ntros. nietos nos recordaran, por los buenos momentos que han pasado con nosotros, sus confidencias, sus inquietudes, las preguntas que no se atrevieron a hacer a sus padres. Todo esto es lo que te permite superar el cansancio de toda la actividad que tenemos los abuelos con muchos años.

  2. Lo que si es cierto que muchas de las veces el papel que algunos padres no hacen lo suelen hacer nuestros abuelos. Por eso considero que muchos deberian aprender de nuestras personas mayores por que no todo el mundo suelen tener la experiencia que a ellos les sobra son a ellos los que les debemos nustras vidas.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *