Crònica de treatre: MAG-LARI

 

Encara no havia vist mai un espectacle del Mag-Lari i aprofitant la seva presencia al teatre Tivoli de Barcelona vaig pensar  que era la ocasió  perfecte.

En aquest espectacle el Mag-Lari barreja la música del difunt Michael Jackson juntament amb la màgia. Amb cinc ballarins, cinc ajudants i molt d’humor en té més que suficient per enganxar al públic. Esporàdicament també interactua amb aquest públic per fer alguns dels seus trucs.

Sempre hem preguntaré com ho fa per aparèixer d ‘una caixa a l’altre i així sucessivament, o desaparèixer del escenari sense moure’s, tallar una persona per la meitat i després deixar-la sencera. Aquestes i  d’altres preguntes et pots fer mirant l’espectacle, encara que us puc garantir que el noranta minuts que dura la funció passen molt desprès ja que es molt amena.

Voldria destacar la escenografia i la il·luminació que ajuden a significar aquest  treball espectacular de llums, màgia i color.

L’única cosa que no em va agradar del show va ser el volum tant fort de la música.

Excel·lent Lari. Recomano que aneu a veure’l. Val la pena i tots els que hi treballen s’ho mereixen.

2 Comments on “Crònica de treatre: MAG-LARI

  1. Sonia, crec que si tens l’oportunitat hauries de vincular l’article al Facebook del Mag Lari, faràs publicitat d’aquesta GRAN web i a més segur que al Lari li agradarà saber que en parleu d’ell de tan bones maneres…

    PER CERT!!! jo també hi he anat i… tampoc sé com fa cap dels seus trucs, però m’ho vaig passar com un nen petit :)

  2. hola Helana, sóc sonia.
    també ho penjo al meu mur de facebook, ja que així la gent pugui llegir i comentar les seves opinions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *