VIATJAR

 

Viatjar es en si mateix un mon molt interessant i bonic. M´agrada, i molt especialment, viatjar, tot i que no ho puc fer tant com voldria.

Quant hi havia la meva mare sempre em deia que no sols s’aprèn a l’escola, si no també viatjant, ja que sempre fas coses noves que et cultiven; la cultura dels llocs, els idiomes, els menjars típics, les costums, la gent…

A mi, particularment, m’agrada molt observar i aprendre. I mirant i escoltant s’aprèn.

Quant he pogut viatjar, ho he fet tant sola com acompanyada, tot I que crec que ens agrada més viatjar amb d’altra gent, encara que també podem viatjar quant necessitem evadir-nos per tal de poder reflexionar sobre les coses que ens passen i així, retornar més frescos a la vida quotidiana. Quant es així, es millor viatjar sola perquè pots anar més al teu aire.

Al anar a algun altre lloc aprofito per conèixer els monuments emblemàtics, els museus i demés. I si no conec molt bé el lloc m’agrada contractar un guia, així no sols conec aquell lloc si no que a més, sabré algunes coses sobre la seva historia.

Quant acabo les rutes m’agrada anar pels llocs i poder anar fent fotos tranquil·lament. Al tornar a casa tindré el meu petit record.

Os recomano que quant viatgeu ho feu amb temps i amb més o menys passat, però amb pasta, es clar. Viatjar es cultura i es molt divertit.

 

One Comment on “VIATJAR

  1. También viajando puedes conocer mejor quienes y como son el resto de las personas con las que compates ese viaje,reconozco que el que hicimos a Ibiza fue una juerga un día si y al otro también.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *