Les Falles de València

 

 

Al parlar de festes es impossible oblidar les falles valencianes, les molt conegudes festes paganes junt amb el Carnaval.
Les falles son una tradició molt bonica i any rere any, la ciutat del Túria les aprofita per posar-se de llarg i participar-hi. Les falles donen molta feina als que hi treballen directament i als restauradors que veuen com en el temps en que es celebra la gran festa, augmenta considerablement la seva clientela.
València es una ciutat molt maca i sobretot ho son les valencianes i la gastronomia local. A la ciutat hi ha molts recons a visitar. Faré menció a dos llocs que a mi m’agraden molt,. Un per divertir-se, el parc d’atraccions Terra Mítica, i l’oceanogràfic de la ciutat. Les falles de València, molt més que una festa.

 

* Text original en castellà.

One Comment on “Les Falles de València

  1. Francisco, como siempre un conquistador nato…”Valencia es muy hermosa, sobre todo las valencianas”, siempre dejando la puerta abierta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *