L’essèr humà en perill d´extinció

Cada cop hi han més avenços tecnològics i des que es vivim en una societat mobilitzada, cada cop som més a prop d’ aconseguir que la realitat superi la ficció.
Al pas que anem, personatges com Robocop o Terminator, algun dia no massa llunyà, passaran a ser veïns nostres. Es el procés de la humanitat. Deu va crear al home, l’home ha acabat per destruir la natura i les màquines acabaran per posar al propi esser humà en perill.
Per sort, això encara no es així, però si seguim deixant-nos dominar per la tecnologia; amb els mòbils, l´Internet i els ordinadors cada cop més perfeccionats, el temps dirà la seva.
Estic segur que arribarà el dia en que no necessitarem els sistemes anti robatoris actuals, perquè podrem controlar casa nostra des de qualsevol lloc i a cada moment. Farem servir la tecnologia per coses que avui ens resulten impensables, fins el punt en que ens oblidarem de fer-lo servir per fer una trucada o enviar un missatge d’amor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *