Recompte abans de l’aniversari

 

 

Imatge: Karim Adduchi

En aquesta vida he vist moltes coses i no totes del meu gust. No tot el que he tocat m’ha sortit bé, a cops he sentit que tenia més defectes que virtuts i crec que, en el meu cas, em recorden més les coses que faig malament que no pas les que faig bé. Es una llàstima que sigui així, encara que no es així sempre.
Sé que sóc una persona i em puc equivocar tantes vegades com faci falta. Durant el temps viscut, no només m’ he equivocat amb el que faig i el que deixo de fer, o el que dic i el que deixo de dir, fins i tot m’he equivocat amb els meus propis sentiments.
A vegades he fet coses en contra dels meus propis sentiments , però ja he retornat al meu passat, he volgut tornar al que jo sóc i aquesta vegada ho faré tant bé que no deixaré que s’escapi una oportunitat que m’ha volgut regalar la vida.
Aquest cop faré una relació que duri tota la vida. Ella i jo ja havíem sigut nuvis des de petits, es per això que abans he anomenat el meu passat. L’únic que vull dir es que aquest cop sento que he posat el cap i el cor al seu lloc, uns sentiments que van començar ara va vint i tres anys.
Em sento l’home més feliç del món. Sense ella la meva vida no val la pena . No sabeu que es per mi estar al costat de la dona que més he estimat, a la que estimaré sempre i mai no he deixat d’estimar. Ella ha format part de mi tots aquests anys i ara més que mai. L’any que bé faré quaranta anys. I ho faré al seu costat. Em falta poc per canviar el tres pel quatre. No sabeu el que això significa per mi.
Si de mi depengués faria tornar a totes les persones que he estimat i desgraciadament ja no són amb nosaltres, així podríem celebrar tots junts els meus quaranta anys, però com sé que això no pot ser així no tinc més remei que acceptar com són les coses tal com són.
No sé perquè em queixo tant, ja que aquí encara hi han persones que estimo molt, tant de la meva família com de la meva família política. Sé que puc contar amb tots ells i amb els meus amics, als quals estimo i estimaré sempre, però especialment a l’Eva.

 

* Text original.

2 Comments on “Recompte abans de l’aniversari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *