Crònica de teatre: La Cubana

 

La companyia La Cubana és al Teatre Tívoli de Barcelona amb l’obra Campanades de Boda, on es parla sobre els casaments i els nervis que es passen al realitzar-los. Amb humor, parlen d’ aquest tema.

Quan hi vaig anar la majoria de gent que entrava al teatre venien amb autocars i la major part d’ ells tenien  setanta anys. La meva amiga Àstrid i jo ens  sentiem estranyes amb la multitud de gent gran al nostre costat.

Era la primera vegada que anava a veure a La Cubana al teatre i un cop vist l’espectacle m’esperava riure més. Tot i així, com a obra no està malament.

A Campanades de boda juguen molt amb els colors i amb els vestits en totes les escenes. De fet  l’escenografia es un dels factors més importants i treballats. També feien participar al públic repartint pameles de tota mena, i flors, com si estiguéssin en una boda de debò.

Com dirien ells, una comèdia vodevil costumista, però al meu criteri es una comèdia esverada.

*Text original.

3 Comments on “Crònica de teatre: La Cubana

  1. Sembla que no vas disfrutar massa Sònia. A mi personalment els espectacles de La Cubana em fan una mica de mandra justament per ser tan esverats i pel risc de que et facin fer el pallasso sense tenir-ne ganes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *