Guardiola, a la VI trobada d'usuaris de famílies

Pep Guardiola: molt més que un entrenador

 

Guardiola, a la VI trobada d'usuaris de famílies

Guardiola, a la VI trobada d'usuaris i famílies de la Fundació Catalana Síndrome de Down

De molts es sabut que darrera d’un gran equip sempre hi ha un gran entrenador i que el Futbol Club Barcelona sempre ha estat més que un club sigui qui sigui qui l’hagi entrenat. Parlant de Guardiola, aquest ha demostrat durant quatre temporades que ha estat molt més que un entrenador, ha estat un exemple a seguir, un líder absolut que ho ha anat donant tot partit a partit.

Des que el coneixem en la seva etapa com a futbolista, sempre ha estat el símbol del barcelonisme i a partir d’aquí ha demostrat que la clau del èxit està en el joc en equip per sobre de les individualitats.

L’adéu del Pep també ha sigut un gran encert, ja sabem que durant quatre temporades ho ha guanyat tot i amb el pas del temps, el desgast ha estat tan físic com mental. Per  molts aquest adéu no es definitiu, es tant sols una retirada a temps que seguirà en Tito Vilanova, la persona més indicada per,  partint de cero, tornar a guanyar-ho tot.

Fins que això succeeixi, passarem per una transició durant la qual l’etern rival, l’equip madridista, gaudeix pel fet d’acabar amb l’hegemonia blaugrana, fins que no tornem a estar a la mateixa alçada. El crit de Gràcies Pep! es unànim. Gràcies per haver-nos donat tant i en tant poc temps. Des del cor del barcelonisme et seguirem deixant la porta oberta i també els nostres cors.

*Text original.

Foto: Rafael Escamilla

2 Comments on “Pep Guardiola: molt més que un entrenador

  1. Paco, que bien escribes. Siemtes mucho los colores del club y eso me emociona como lo dices.
    Increíble. Continua asi, llegarás muy lejos.

  2. Eso, eso… qué bien escribes y cuánta razón tienes. Se nota que sigues el fútbol y concretamente has seguido y mucho al Barça de Guardiola a quien cómo dices le dejamos la puerta y el corazón abierto para cuando quiera volver.
    Sigue escribiendo cada semana tus artículos de temas de actualidad que tan bien haces!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *