“Men in Black 3”

 

 

El divendres passat vaig anar amb un amic a veure una pel·lícula que es diu Men In Black 3 (Els Homes de Negre).

La pel·lícula està dirigida per Barry Sonnenfeld. I els protagonistes són: Tommy Lee Jones, Will Smith, Linda Fiorentino, Vincent D’Onofrio, Rip Torn i Tony Shalhoub.

Els agents J (Will Smith) i K  (Tommy Lee Jones), han vist moltes coses inexplicables durant els seus 15 anys com a Homes de Negre. Quan la vida de K i la sort del planeta es posen a joc, l’agent J. haurà de retrocedir en el temps per salvar la vida del seu company, l’agència i la humanitat. L’agent J. descobrirà que existeixen secrets en l’univers.

La pel·lícula en si està molt bé i molt bé preparada. Tan els personatges, com el director, els vestits i tot plegat.

A mi m’agrada molt, perquè aquestes pel·lícules són d’aquelles en què has d’estar en tensió i què segueixes la peli. A mi, les pel·lícules què més m’agraden són les de misteri, extraterrestres, ovnis. En resum tot allò relacionat amb el misteri.

Recomano que la gent vagi a veure-la, perquè és de tensió i bastant distreta. Però us faig saber que, abans de veure-la, mireu la primera i la segona part, perquè aquesta és la tercera.

 

* Text original

4 Comments on ““Men in Black 3”

  1. t’ha sortit molt bé. La peli está bé, jo també la recomano que la vegin, a mi em va agradar. A mi també m’agraden aquestes pelis. El guió de la pel·lícula es molt bona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *