Bàsquet: el Barça, campió de la Lliga 2011/2012

El Regal Barça ja és campió de la Lliga Endesa gràcies a un cinquè partit espectacular contra el Real Madrid.

En el primer quart, el Barça va sortir a la pista molt agressiu i el Madrid també va ser agressiu, però es va passar de la ratlla. Al final del primer quart, el Barça guanyava el Madrid per 4 punts (16-12).

En el segon quart, el Reial Madrid va sortir amb més ganes sobre la pista i va aconseguir 8 punts consecutius. A 3 minuts del descans, el Madrid guanya 28 a 30. Però el Barça va jugar força bé, y se’n va anar al descans guanyant per 5 punts de diferència (39-34).

En el tercer quart, el Madrid va jugar molt millor, però el Barça va saber mantenir el seu avantatge al marcador.

L’últim quart va ser emocionant. Semblava que el Madrid seria el campió de la Lliga, però els nervis li van jugar una mala passada. El Barça va aconseguir 6 punts seguits i es va endur la Lliga. El marcador final va quedar: Barça 73 – Real Madrid 69.

 

* Text original en castellà.

One Comment on “Bàsquet: el Barça, campió de la Lliga 2011/2012

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *