El banc d’aliments de «Me’n vaig a casa»

 

 

El banc d’aliments de “Me’n vaig a casa”

Des del Servei “Me’n Vaig a casa” de la Fundació hem posat en marxa un banc d’aliments.  Cada sis mesos Creu Roja ens fa un enviament de menjar de primera necessitat com làctics, pasta, arròs, caldos i tomàquet,  entre d’altres.

Juntament amb la meva companya de pis i un altre voluntari de la FCSD, col·laborem amb el banc d’aliments fent el control i la distribució d’aliments equitativament entre els usuaris del servei que ho necessiten.

M’agrada participar-hi perquè m’agrada ajudar als altre, hem sento més útil i m’omple. També conec gent, puc parlar d’altres coses i em dona un altre punt de vista.

Anna Caralt (autogestora)

*Text original.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *