Museu Nacional del Prado

Visita al Museu Nacional del Prado

 

 

Fa un temps havia pensat a anar al Museu del Prado i, aprofitant la meva estància a Madrid, vaig aprofitar a anar-hi.  Per nosaltres era una visita obligada, ja ho teníem previst des de fa temps. Hi vam anar a primera hora de la tarda per no trobar-nos cua i va anar molt bé.

Si per fora semblava grandiós, per dins, encara més. No sabíem per on començar, tot eren sales amb les exposicions de varis artistes coneguts com: El Greco, Goya, Tiziano, el Bosco, Rubens, Velázquez i molts més. Actualment hi han afegit quadres de Rafael, me n’havia assabentat a través de un programa de la televisió catalana.

Els quadres estan ordenats per pintors i cronològicament per segles, d’aquesta manera es més fàcil de veure l’exposició, però sortir d’allà no ho era. Havies de recordar el camí que havies fet, ja que és molt gran i hi ha molts passadissos.

Vam poder veure casi totes les obres  però hi havia llocs on s’havien de baixar bastantes escales i ja estàvem cansades d’estar 3 horetes a peu dret. La visita ha valgut la pena, tots els quadres eren magnífics i s’hi estava ben a gust i no volíem per la calor que ens esperava a fora. Un cop vam sortir, vam veure una gran cua de gent esperant per entrar.

El museu del Prado és un gran museu per veure i esperar a ple sol a 32º de temperatura. Bona sort vam tenir nosaltres, que no vam haver de fer cua aguantant aquesta calor entrar.

* Text original.

7 Comments on “Visita al Museu Nacional del Prado

  1. Solo un pequeño detalle y es el que el museo del prado para que que sea el más visitado tan solo le hace falta aun autoretrato de la unica maravilla del mundo que yo conozco esa maravilla eres tu Sonia

  2. Jolín Francisco, me sacarás los colores. Tú también eres un encanto de persona y lo sabes.
    Ay,cuando te vea. Prepàrate.

  3. Perdon por la indiscreción pero ¿ tal vez se podria decir que por mis piropos se podría interpretar que quizás pudiera aver algun sentimiento de enamoramiento de ti hacia mi persona?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *