Crònica de l’Atlètic de Madrid – Rayo Vallecano (4-3)

La primera part va ser avorrida, només hi havia futbol al mig camp, ja que el Rayo Vallecano va estar molt ben orientat en la defesa, fins al minut 28 de la primera part, quan Mario Suárez va marcar i es va arribar a la mitja part amb un 1-0.

A la segona meitat, l’Atlètic de Madrid va sortir més motivat i en cinc minuts va marcar dos gols seguits. Al minut 56 va anotar el seu quart gol i el partit semblava ja sentenciat. Fins que al minut 80 el Rayo va fer el seu primer gol Ningú s’imaginava que dos minuts més tard arribaria el segon i que, a falta d’un minut, aconseguiria el seu tercer gol de la nit. No hi va haver temps per a més. L’Atlètic va acabar demanant l’hora. Si dura deu minuts més, li fan sis gols més.

2 Comments on “Crònica de l’Atlètic de Madrid – Rayo Vallecano (4-3)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *