Crònica futbol(Barça VS València)

 

La primera part d’aquest partit que va acabar amb un ú a zero a favor del Barça, va ser molt igualada però amb un València molt agosarat. En la nova etapa del Barça amb Tito Vilanova al capdavanter del equip, al Barça li hi costa molt sortir endavant i s’entrebanca molt. El joc del Tito Vilanova es la continuïtat del estil del de Guardiola, el mateix que va portar Johan Cruyff, però perfeccionat. El que passa es que els demés equips ja coneixen els defectes d’aquest sistema de joc. Aquesta vegada el Barça no es va deixar superar, però al Tito Vilanova li hi queda molta feina per fer.

3 Comments on “Crònica futbol(Barça VS València)

  1. en tito no és guardiola i es nota quant el barça juga. Li donarem un vot de confiaça i els culés esperem que ho faci tan bé que el guardiola.

  2. La temporada no a hecho más que empezar y por lo tanto aun es pronto para juzgar el estilo de juego del equipo, cada entrenador tiene su “librillo” y todos sabemos que las comparaciones son odiosas para tener que sacar estas conclusiones.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *