La profecia Maia

 

 

Estic segura que n’heu sentit parlar. Segons els Maies i el seu calendari, diuen que el vint-i-u de desembre d’aquest any s’acabarà el món. O al menys ens ho fan entendre.

Els Maies van dir que el Sol s’acostaria cada cop més al Planeta Terra i llavors deixaria de funcionar tot. Resumint, que ens quedarem sense electricitat, sense ràdios, televisors. L’ordinador i el telèfon també deixaran de funcionar. Ni el gas ni la llum aniran. Haurem d’anar a comprar espelmes i menjar preparat per tenir previsions quant arribi el dia.

Si creieu en les profecies, com jo les crec, haurem de fer-nos a la idea i aprofitar el màxim el dia a dia, ja que segons diuen ells, no serà qüestió d’un dia, si no que serà qüestió d’ un temps. Fins i tot diuen que hi haurà un canvi de mentalitat i pensarem de manera diferent.

Qui no cregui en tot això, suposo que es quedarà molt tranquil, però per si de cas es millor preveure i saber gaudir fins el final dels nostres dies, existeixi o no aquest malèfic dia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *