Banc de roba i coses de casa

Michael Lorenzo

Avui en dia, amb aquesta crisi, a algunes persones no els hi arriben els diners per a comprar segons quines coses. He pensat en fer un intercanvi de roba i d’altres coses de la llar.

En aquesta societat hauríem d’aprendre a no llençar les coses que encara serveixen i tenen utilitat, encara que un no les vulgui no vol dir que a un altre no li puguin fer falta.

El banc de roba es podria organitzar en un local, on la gent que vulgui portar roba que no li serveixi, la deixi allà per a que la pugui aprofitar algú altre.

El intercanvi de coses de casa consistiria en, per exemple: CD de música, DVD  de pel·lícules, joguines, llibres de tot tipus, carteres, eines de cuina, bosses de mà, bosses de tela, etc. i canviar-los per altres coses.

En aquestes dues iniciatives està prohibida la venta d’articles. La finalitat és intercanviar-los per a donar valor a les coses. Hem de conscienciar-nos que s’ha de reciclar abans de llençar qualsevol residu. Hem de ser més solidaris amb els demés perquè el que nosaltres llancem, els hi pot faltar a altres persones.

 

Montse García Sánchez en nom del grup d’Autogestors “Benvinguts a casa”.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *