Crònica: Barça B 3 vs Sporting ( 3-0)

Primera part molt bona del Barça B, jugant a l’estil del primer equip però amb molta més alegria. Encara que també l’Sporting va tenir oportunitats, a partir del minut 39 de la primera part l’equip local es va posar 1-0 gràcies a una bona tirada. El porter de l‘Sporting va ser expulsat. I així es va acabar la primera part.

La segona part va començar amb un penal a favor de l’Sporting. Per sort va tocar el pal, i en un contraatac del Barça es va aconseguir el 2-0, que va transformar Dongou. Era el minut 55 de partit. A partir del segon gol, el Barça B es va omplir de paciència i va jugar al toc. Al minut 87 va sentenciar el partit amb el 3-0.

La meva opinió és que el Barça del primer equip hauria de veure aquest partit.

 

* Text original en castellà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *