Crònica: Mallorca, 0 – Real Madrid – 5

 

 

Primera part molt fàcil per al Real Madrid, que jugava a plaer, tant que al minut 8 de joc Higuaín va marcar el 0-1. El Mallorca no es va acovardir i va tenir oportunitats d’empatar el partit, però Cristiano Ronaldo va aprofitar un error defensiu del Mallorca per anotar el 2-0 al marcador. Era el minut 23. A partir d’aquest moment el Madrid va jugar encara amb més comoditat, i va tenir més oportunitats, però no va aconseguir marcar més i amb aquest resultat es va arribar a la mitja part.

A la segona part el Mallorca va sortir amb més ganes al camp, i no va deixar al Real Madrid jugar agust. Però el Mallorca no aconseguia acabar les jugades com ho havia de fer. I el temps anava corrent a la seva contra mentre que el Real Madrid deixava passar el temps. Fins que al minut 69, Cristiano va robar la pilota al mig del camp i va fer una passada a Higuaín, que va marcar el 0-3. I al minut 69 va ser Higuaín qui va passar la bola a Cristiano per a que marqués el 0-4. A partir d’aquí, el Madrid va baixar intensitat, però al minut 90 Callejón va marcar l’últim gol de la nit, el 0-5.

El partit més fàcil del Real Madrid de la temporada.

* Text original en castellà.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *