El clàssic: FC Barcelona – 2 Real Madrid 2

Aquest últim clàssic va ser molt diferent als altres Barça-Madrid, o almenys, als partits als quals ens tenien acostumats des de fa temps. Abans, al Madrid li costava molt guanyar en el camp del Barça, però sembla que ha sabut tocar la tecla per a poder fer mal en el camp del seu etern rival.

Primera part molt bona del Reial Madrid en quant al seu estil de joc, no deixant jugar el Barça, encara que les males costums del Madrid no canvien i gràcies a això, es va posar davant del marcador amb un gol de Cristiano Ronaldo al minut 23 de joc, però el Barça no es va rendir i set minuts després Messi va tornar a marcar un gol dels seus i així es va arribar al descans.

La segona part li va sortir al Barça molt millor, i el Madrid no sabia que fer amb la pilota i es defensava rebutjant pilotes des del seu propi camp i el Barça començava a sentir-se més còmode, jugant a l’estil al qual ens té acostumats. Gràcies a la paciència, el Barça va arribar al seu segon gol al minut 66 gràcies a una falta que va transformar Messi. Era el 2-1. El Madrid semblava molt tocat i va començar a jugar brut i en contraatac, Cristiano Ronaldo va marcar el gol de l’empat (2-2), el Barça va reaccionar i va tenir moltes ocasions per endur-se el partit, però al final no va poder ser. La part bona és que el Barça li treu 8 punts de diferència al Madrid.

Jo no gaudeixo veient aquest tipus de partits, hi ha massa tensió. Fins que l’àrbitre no pita el final, no saps què pot passar, però estic orgullós de poder parlar dels partits de la millor lliga del món, perquè la millor lliga del món és la nostra. D’això no hi ha dubte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *