La música em condiciona

 

Jesse Therrien

 

Sense música la meva vida, què hagués estat? Potser no hagués anat tan bé… ha estat un punt de referència emocional per a mi perquè m’ha ajudat en els moments més tristos per a superar-los i, en els més eufòrics, per poder-los gaudir plenament.

La música m’ha fet reflexionar i pensar en coses molt espectaculars i emocionals i a la vegada m’ha fet canviar el meu estat anímic en molt poc temps per bé o per malament.

Us animo a experimentar i escoltar més a fons totes aquelles cançons que us agraden i us fan sentir alguna cosa especial. I les que no, també, per així donar una oportunitat a allò que no ens agrada i que no ens commou, per veure quin missatge us arriba dins vostre.

3 Comments on “La música em condiciona

  1. Moltes Felicitats Albert per aquest article. Jo tampoc podria viure sense musica. Per mi es fundamental per la meva vida. Sense Musica els dies serien molts llargs. Segueix Aixi albert. Felicitats.

  2. M’identifico amb el que dius, Albert.
    Per a mi la música és un motor per a la meva vida, i m’ajuda a canalitzar les emocions.
    La musicoteràpia també m’ajuda a relaxar-me per a combatre el dolor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *