Manifestació del 15 de setembre a Madrid

Vaig tenir l’ocasió de poder anar a la manifestació de Madrid del 15 de setembre amb un grup d’un partit polític, amics de la meva mare i meus. Vaig sortir el divendres 14 a la nit, ve manar fent parades per descansar i varem arribar a Madrid a la matinada del dia 15.
Ens vam reunir amb altres grups de tota Espanya que havíem quedat per anar a la manifestació. La manifestació començava a les 12 h del migdia. El recorregut era de dues hores fins arribar a la Plaça de Colon passant per Atocha i altres llocs importants. La manifestació anava fent parades. Vam acabar a dos quarts de dues a uns 800 metres de la plaça Colon de tanta gent que érem. Voldria destacar que vaig veure un grup d’assistents socials de València que reclamaven que no es retallessin les ajudes a la dependència.
Per a mi va ser una experiència extraordinària, després de tants d’anys tornava a anar a reivindicar els meus drets amb molta gent d’Espanya i ho tornaria a fer les vegades que sigui.
La meva conclusió final és que , s’ha de fer tot el possible per defensar els nostres drets i des de casa no es pot fer res. Per això, convido a tothom a que ho faci i no només es queixi des de casa.

Alba Zorione González Ansoleaga en nom Grup d’autogestors “Benvinguts a casa”

*Text original

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *