Què és Barcelona actua?

Barcelona actua

És una pàgina d’internautes on intercanviem: experiències, aficions, virtuts, solidaritat, esports, literatura, cultura…
S’hi pot conèixer molta gent i així poder adquirir més coneixements.

L’objectiu d’aquesta pàgina és poder compartir tot allò que se sap o es pot oferir a algú sense ànim de lucre. Tot només per voler ajudar als altres i així poder sortir millor dels entrebancs que se’ns interposin en la nostra vida.

En aquesta pàgina es pot veure el perfil de cada persona, on es veuen quines aficions té cadascú, les seves dedicacions i interessos. D’aquesta manera es poden fer més amistats i conèixer-nos una mica millor.

Per exemple, un mestre d’anglès que estigui aturat pot oferir classes a qui vulgui de manera gratuïta, però rebent a canvi alguna cosa que li interessi de l’altra persona, fent un intercanvi personal o també social o cultural.

Aquí he conegut gent molt diversa però amb objectius semblants als meus i han fet que m’hi trobi molt estimat i valorat; he pogut fer un grup on m’hi trobo molt a gust.

Ho recomano a tothom que ho desitgi!.

 

Albert Díaz Moliner en nom del grup d’Autogestors “Benvinguts a casa”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *