”Benvinguts a Casa” a la V Trobada d’Autogestors de DINCAT

El dia 27 d’octubre el grup d’Autogestors “Benvinguts a Casa” vam participar de la V Trobada d’Autogestors organitzada per DINCAT. Aquestes són les nostres conclusions després d’haver-hi assistit:

1. El lloc on es va celebrar ens va agradar molt. Ens vàrem trobar a l’alberg Inout, és molt bonic, encara que en algun moment ens vam perdre de lo gran que era.

2. Ens va agradar compartir amb els altres grups l’experiència i conèixer a gent nova.

3. Pensem que s’haurien de celebrar més debats sobre els temes que ens interessen com a grups d’Autogestors, i que les activitats i dinàmiques que es facin també hi estiguin relacionades, així podrem interactuar més amb els grups.

4. Considerem que cal que ens anem veient més sovint amb els altres grups per tal de conèixer-nos millor. Proposem ampliar aquesta iniciativa a més vegades l’any perquè sinó no té sentit anar a conèixer gent si després no hi mantenim el contacte.

5. També hem pensat en la possibilitat de poder participar en l’organització de la trobada, pensem que hi podem aportar idees.

6. Per exemple, hem pensat que per a la pròxima cada grup podria aportar alguna cosa per menjar i així compartir amb els altres grups d’autogestors el dinar i conèixer-nos millor.

7. De la presentació dels altres grups destaquem:

* un dels punts treballats a la trobada de Cádiz , “Cuna de los Derechos”: informar bé del que significa la incapacitació quan es tramita.

* Del grup “Vox Nostra” destaquem el seu desig d’ampliar horitzons viatjant i poder conèixer nous llocs.

* De la Fundació Ramón Noguera les seves trobades amb altres grups d’Autogestors.

* Finalment destaquem l’opinió d’una autogestora : “No som especials sinó que cada un és diferent dels altres”.

Ens ho vam passar molt bé i esperem tornar l’any que ve amb un bon vídeo de presentació que també penjarem en aquesta, la nostra revista digital Èxit21.

Alba González, Albert Díaz, Esther Figueras i Montse García en nom del grup ‘’autogestors “Benvinguts a Casa”

One Comment on “”Benvinguts a Casa” a la V Trobada d’Autogestors de DINCAT

  1. El encuentro de autogestores estuvo muy bien, porque yo también estuve por la fundación Ludalia.
    Me encantó, por el ambiente. Aunque hubieron varios problemas, y uno de ellos fue la comida. No podíamos repetir porque no nos dejaban, encima había poca cantidad y nos lo teníamos que repartir.
    Eso sí,yo tuve un percance, pero con un jabalí, y es porque no le dejaban tranquilo y muchos hicieron fotos, cosa que el animal podría encabritarse. Yo sufrí mucho, aunque también me lo pasé bien. Porque había karaoke, cante a coro y hasta incluso baile. Tengo muy buen recuerdo y se lo debo a Ludalia.
    Había otra cosa también y fueron los valencianos, que me lo demostraron, y fue el apartado de filosofía, hasta incluso me llamaron Aristoteles. Me divertí mucho, y fue uno de esos momentos vip.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *