Crònica: Barça 3 vs Celta 1

 

Primera part del Barça molt bona, potser la millor de la temporada. Però el Celta no es va acovardir y va tenir ocasions de gol. Va aconseguir una bona oportunitat en una jugada que no semblava perillosa, però va poder salvar-la Víctor Valdés. A la següent jugada del Barça, Adriano va aconseguir l’1-0 per al Barça, era el minut 20 del partit. Però 3 minuts més tard, Bermejo va aconseguir l’1-1 per al Celta. El Barça no es va ensorrar i, en una bona jugada, David Villa va posar el Barça per davant en el marcador. Era el2-1 al minut 26. A partir d’aquest gol, el Barça va jugar a plaer i dos minuts abans d’acabar la primera part, Messi va tenir una ocasió, tot i que no va acabar en gol. Així va acabar el primer temps.

La segona part va començar amb una ocasió molt clara per al Celta, en el primer minut. A partir d’aquí va ser una mica avorrit. El Celta es defensava com podia i el Barça no acabava les jugades. Però al minut 17 Jordi Alba va marcar el 3-1. Va ser un gol fruit del tot, d’equip que quan té la paciència ho aconsegueix tot. A partir d’aquest moment el Barça va baixar els braços i va jugar amb fluïdesa, deixant passar el temps.
Va ser un partit bastant bo del Barça però, tot i així, aquest any li està costant tirar els partits endavant.

* Text original en català.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *