La meva imatge personal

Vull parlar sobre la imatge personal perquè és un tema que em plantejo degut a que el considero important en relació al món laboral. Mostrar un bona imatge em facilitarà poder trobar una feina. A casa meva, el tema de la imatge també ha sigut, sempre, una qüestió important. Darrerament ho valoro més, anar ben arreglada em fa sentir millor. Penso que una bona imatge personal pot jugar molt en el meu favor a l’hora de conèixer gent, trobar feina, etc.

Per a mi, tenir estil a l’hora de vestir significa ser elegant i anar ben pentinada. Penso que el negre és un color molt elegant, encara que soc capaç de posar-me un vestit de lluentons en ocasions especials.

L’estil que m’agrada seguir és el de la gent que sap estar i portar la roba amb elegància. Per a mi, anar ben vestida significa portar pantalons foscos i americanes, ja que em considero una persona clàssica a l’hora de vestir. Per agafar idees miro la TV i observo com va vestida la gent del carrer.

Hi ha coses que sé que no puc posar-me perquè no vull potenciar el problema que tinc. No utilitzo “leggins” ni mocassins. Encara que m’agradaria poder portar-los. El que si que no em posaria ni boja seria un pírcing, penso que per a mi no queda seriós, però en els altres si que m’agrada.

Cada cop estic més interessada en saber com millorar la meva imatge personal i més des de que soc una persona que viu de forma independent. Vull ser capaç de poder triar bé el que em vull posar.

Anna Caralt, del grup d’Autogestors Benvinguts a casa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *