El Barça pateix al Benito Villamarín (Betis,1 – Barça 2)

 

 

PRIMERA PART: El Barça va sortir molt confiat al camp, tot i que el primer xut a porta va ser de Beñat per al Betis. A més, Cesc es va lesionar i va ser substituït per Alexis. Era el minut 9. Semblava que aquest canvi li anava malament al Barça i bé al Betis, perquè es va estirar i va tenir ocasions molt clares de gol, però allà era Víctor Valdés.

A la següent jugada, el Barça va jugar amb l’estil que tant ens agrada. Messi va agafar la pilota al mi del camp i es va desfer de tots els seus rivals per a marcar el 0-1 al minut 16. A partir d’aquí, el conjunt blaugrana va necessitar poc per fer mal al Betis, ja que 8 minuts després, Messi va tornar a marcar per al Barça, era el 0-2 al minut 24.

A partir d’aquí, el Betis va tenir molta calma i va començar a tocar la pilota. Però al minut 40, el Barça va cometre un error ofensiu que va aprofitar Rubén Castro per a posar el 1-2 al marcador. Per sort per al Barça, els últims 5 minuts van passar ràpid fins al descans.

SEGONA PART: el Betis va sortir jugant molt bé, amb  seny i tranquil·litat. Al minut 51 del partit, els bètics van tenir la seva millor oportunitat per empatar el partit, després d’una bona centrada de Rubén Castro que gairebé s’empassa Valdés.

A partir d’aquest momento, el Barça es va estirar i va tornar a jugar al seu estil de joc. Va ser per poca estona, ja que els de casa van tornar a pressionar i van posar al Barça en problemes, encara que per sort per a l’equip de Tito Vilanova, el Betis no va poder empatar, unes vegades per la defensa del Barça i altres, per mala punteria. Per sort per al Barça, el Betis no va poder marcar i es va emportar 3 punts en un camp tant difícil com és el Villamarín.

Aquesta Lliga, si la guanya el Barça, serà per molta sort.

* Traducció.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *