El Barça pateix a casa (Barça, 4 – Atlético de Madrid, 1)

Primera part: el Barça va començar el partit molt bé, tornant la pilota molt ràpida. Encara que l’Atlètic de Madrid no es quedava enrere i la primera oportunitat va ser per als visitants amb una rematada de cap de Falcao, era el minut 7. Quan tocaven l’esfèric els homes de Tito Vilanova, semblava que hi havia un autobús davant la porteria de l’Atlètic de Madrid. Era una de les poques vegades que un equip jugava de tu a tu amb el Barça al Camp Nou.

I tant va ser així, que en un contraatac dels visitants, Falcao es va quedar sol davant de Valdés i va fer un gol de vaselina, era el minut 31. El Barça va continuar jugant com sap i gracies a això, Adrian va aconseguir un golàs, era el minut 36. Aquest gol va donar ales al Barça, que en un servei de banda a favor de l’equip local, Busquets va aconseguir rematar gràcies a un embolic dins l’àrea dels colchoneros, per a posar el 2-41 al marcador. Era el minut 45 i allà va morir la primera part.

Segona part: els homes de Tito van jugar els primers minuts molt bé, l’Atlètic de Madrid perdia la pilota molt ràpidament. El Barça sabia com aprofitar-ho. Messi va aconseguir el 3-1 amb un xut des de fora de l’àrea al minut 57. A partir d’aquest moment el Barça va ser amo i senyor del partit i l’Altètic va anar afluixant, l’equip blaugrana es sentia més còmode sobre el camp d’això es va aprofitar Messi amb un regal de la defesa al minut 89. Aquesta va ser l’última jugada del partit perquè l’àrbitre de seguida va xiular el final del partit.
Súper Barça i súper Camp Nou.
* Text original en castellà.

One Comment on “El Barça pateix a casa (Barça, 4 – Atlético de Madrid, 1)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *