Una nova “Maneta” a casa (Barça, 5-Atlètic de Bilbao, 1)

A la primera part, el Barça va sortir molt bé al camp, atrapant a un Atlètic que pressionava molt bé al contrari, i que quant li hi prenia la pilota, jugava amb el mateix estil de joc que el Barça, fent un partit bastant net per part de tots dos equips.

Al minut 22, Xavi va treure un córner que va rematar de cap, Cesc i va rebutjar Goika, però en Piqué va estar molt atent i va aconseguir rematar per posar el 1-0 al marcador, tot i que 2 minuts després, en la següent jugada del Barça, Messi va marcar el 2-0 en el minut 24.
L’Atlètic no li va perdre la cara al partit i va seguir jugant amb el mateix estil, tot i que el Barça va ser millor i va tindre més ocasions de gol. En una nova jugada dels blaugrana, Messi li va passar la pilota a Cesc perquè fes una centrada que va marcar Adriano en el 3-0. Era el minut 46, y així va acabar el primer temps.

A la segona part, el futbol del Atlètic era mes directe, no es podia permetre jugar com en el primer temps, ja que perdia el partit per golejada, però quant tenia la pilota, el Barça continuava en el seu estil i gracies a això Cesc va aconseguir marcar el 4-0 al minut 57 de partit. Malgrat tot, l’Athletic no va caure i va aconseguir el 4 -1 al minut 65. Els blaugranes van fer el 5-1 con un gol de Messi en el minuto 69, al sacar des de mig camp. Y a partir d’aquí no hi va haver partit , ja que tots dos equips esperaven el final.

Un partit bastant bo per part de tots dos equips.

* Text original en castellà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *