La vida és complicada?

La vida, és complicada o nosaltres la compliquem?

 

La vida és complicada?

Sempre diem que la vida es complicada però, en realitat no som nosaltres que la compliquem?

A vegades ens vénen coses que ens fan la vida més difícil però quan hem de pensar les solucions, ho fem tant que a vegades, sense voler, ho compliquem més i no podem resoldre els problemes com voldríem.

A la vida, quan et presenta raons per plorar demostra-li que tens motius per tenir sempre un somriure. També es pot aprendre que no has de mirar enrere sinó endavant, per que la vida és un sol camí. Crec que la vida no és per comprendre-la, sinó per viure-la el millor possible.

La vida d’un mateix no és només per a respirar, és per actuar. A vegades, també hi ha la possibilitat de realitzar els desitjos de les persones i això fa que la vida sigui més intensa i interessant. A vegades quan desitgem algú hem de córrer riscos per aconseguir allò que volem i, per això i moltes coses més, la vida et val la pena.

Has de lluitar per poder abraçar la teva existència i viure com si fos el últim cada dia i viure amb passió.

 

* Text original.

3 Comments on “La vida, és complicada o nosaltres la compliquem?

  1. tens tota la raó, tan de bó tots fossim capaços d’aprendre de tots els entrebancs que se’ns presenten i, com tu dius, viure cada instant com si fos l’últim.
    esplèndida reflexió

  2. Moltes Gràcies per plasma la teva opinio. Ojala que arribi a moltes persones. I a les que estan passant un mal moment espero que s’ha animin. Anims a tots.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *