Les emocions

Hi ha moltes maneres d’emocionar-te. Quant t’emociones, des de fora, es veuen més les gesticulacions de la cara.
Hi ha moltes emocions; la por, la alegria, la tristesa, el sentiment de confiança, l’odi, la sorpresa, etc..
Podria parlar de totes aquestes emocions, però només parlaré de tres. La confiança, la tristesa i el sentiment de sorpresa.
Totes tres van lligades, perquè, mireu; el sentiment de confiança es molt important a la vida, perquè sents a gent que coneixes que te confiança per explicar-te les seves alegries, etc… I al inrevés, també.
Però a vegades, si dones tanta confiança a les persones en les que creus que pots confiar, però et donen l’esquena i t’ enganyen, poc a poc perds la confiança que has sentit i es fa molt difícil recuperar-la.

Hi ha moltes maneres per las que et pots sentir trist, la pèrdua d’alguna persona que estimes, si et trobes malament, i quant et fan alguna cosa que no t’agrada, et sents trist. La tristesa es una emoció molt emotiva.
I, per acabar, parlaré del sentiment de sorpresa, una emoció molt maca però que també pot ser molt desagradable, perquè hi ha varies maneres de sorprendre a algú.
Si li fas una festa sorpresa, et ficarà un somriure agradable, i si li dones una noticia dolenta, et ficarà una cara desagradable de sorpresa.
La confiança, la tristesa i el sentiment de sorpresa son tres emocions essencials per poder compartir una vida millor
S’ha de confiar amb la gent, al menys donar-los una oportunitat.
La tristesa tens que sentir-la, perquè crec que si no la tens no ets considerat cap les altres persones, i per últim, el sentiment de sorpresa es una emoció molt apassionant, perquè així coneixes més les persones com son.

* Text original.

One Comment on “Les emocions

  1. Hola Ariadna una cosa:
    Las fiestas sorpresa no todo el mundo les gustá. Hay gente que no le gusta que le hagan esas fiestas sorpresa.Es cierto que algunas són agradables pero me ha faltado que pusieras que hay gente que no les gusta. He visto que pones muchas comas, algunas de ellas sobra. Cuidado.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *