“Alboranista” al vuitanta per cent

Pabloalboran11b

Segurament sabeu qui és el que canta “Solamente tu” i s’ha fet famós. Doncs sí, és el Pablo Alborán. Aquest malagueny de vint i tres anys ens ha captivat i no tan sols per la seva música sinó també pel seu físic, tot i que a mi m’agrada més la seva música que ell.
El vuitanta per cent al que faig referència en el titular és perquè abans no m’agradava tant la seva música, potser perquè al seu primer disc hi havia molt ritme andalús.

El seu darrer disc, “Tanto”, me’l van regalar pel meu aniversari uns amics que tinc a Málaga i en escoltar-lo per primer cop ja em va agradar. Ha canviat el seu estil, té més ritme i tocs de música àrab, sense renunciar al seu estil pop, que és el que el caracteritza.

“Tanto”, m’ha atrapat. Ha aconseguit enganxar a molta gent amb les seves lletres. Les seves balades estan plenes de sentiment i això es el que ens atrau. En el disc també l’han ajudat altres artistes, com Estrella Morente, Carminho i Diana Navarro.

Esperem veure’ l aviat als escenaris, ja que les fans som moltes i tenim moltes ganes de veure’l en directe a les nostres ciutats. De moment només el coneixem pels programes de televisió i ja és hora que la seva discogràfica anunciï les dates dels concerts.

Gràcies per escriure aquestes lletres, Pablo. Ets molt gran encara que ets molt jove. Espero que no et pugi la fama al cap i donis molt més de tu mateix. Diuen que ets una gran persona.

* Text original en castellà.

One Comment on ““Alboranista” al vuitanta per cent

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *