Avui en dia tothom té mòbil

Per algunes coses tenim diners i per altres no. Tant si tenim com si no tenim suficients diners, tenim un mòbil a la nostra disposició. Ens em habituat sobre tot els més joves de la casa. També és veritat que ens enganxem amb més facilitat amb les aplicacions que ens donen els mòbils. Entre el Whatsapp, el Google Play, la música que ens baixem d’Internet, les xarxes socials, els jocs com l’Apalabrados, les aplicacions de ràdio i televisió i les xarxes socials plenes de fotos que pengem, que pengen altres i que ens etiqueten sense preguntar. Crec que hi ha coses que no s’haurien de penjar, com per exemple fotos de tu fent el cabra a on estiguis. Com voleu que ens desenganxem?

Potser va sent hora de que parem una mica de comprar tants dispositius mòbils que ens ofereixen a les botigues de informàtica. No ens parem a pensar què és realment el que necessitem, hi ha gent que té més necessitats, que passa gana o que necessita diners per altres motius.

Entre tots ens estem carregant el nostre ecosistema. Espanya és petita i no té prou espai per d’emmagatzemar els residus informàtics. A la Xina si que ho poden fer perquè és la gran potència mundial d’aquests productes però aquí no és Xina.
Hem de fer un consum més sostenible entre tots. Hem de cuidar la nostra natura i si no la cuidem ens la retornarà.

* Text original.

One Comment on “Avui en dia tothom té mòbil

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *