creativecommons.org/licenses/by/2.5/

Esmorzar a les 12h del diumenge amb futbol (Reial Madrid, 4 – Getafe, 0)

creativecommons.org/licenses/by/2.5/

creativecommons.org/licenses/by/2.5/

 

 

Primera part: el Reial Madrid va començar el partit molt fort, però el Getafe no es va enfonsar, encara que, com a cada partit de l’equip de José Mourinho a casa, tenia la possessió de la pilota. Els azulones no flaquejaven i van plantar cara al totpoderós Reial Madrid, encara que per sort dels visitants, el conjunt merengue tenia el punt de mira no gaire fi. Per sort, la primera part va passar ràpid, va ser descafeïnada i sense gols.

Segona part: va començar igual que la primera part, l’equip de casa molt fort i el visitant també, encara que el Reial Madrid va ser més ofensiu i això ho va aprofitar Sergio Ramos per avançar en el marcador al conjunt merengue amb un servei de córner, era el 1-0 al minut 47 del partit. Però també hi va haver ajuda arbitral, ja que hi havia hagut falta prèvia al porter del Getafe. Al minut 60 de partit, Cristiano Ronaldo va marcar el 2-0. Gairebé sense deixar respirar al rival, va aconseguir el 3-0. Una altra vegada, el l’àrbitre es va inventar un penalt a favor des de  casa, que va transformar Cirstiano. Era el 4-0. A partir d’aquest gol el Madrid va baixar la intensitat, ja que el partit estava sentenciat des de feia estona.

Els partits del Reial Madrid són molt fàcils.

*Text original en castellà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *