La preestrena de “Polseres Vermelles”

 

Com serà la segona temporada? Seguiran a l’hospital?

Aquest dilluns comença la segona temprada de “Polseres Vermelles”. Amb nous actors i moltes més sorpreses. Aquesta temporada serà de quinze capítols.

El dijous dia 10 va ser la preestrena de Polseres Vermelles.

Hi vaig anar gràcies a un amic què treballa a Filmax i tenia una invitació per anar a veure-la.

Era una cosa espectacular, per la cua que hi havia per entrar i com les fans cridaven quan veien els actors.

Els fans i més gent que tenien la invitació, tots, vàrem entrar a l’auditori. Eren les vuit i mitja, i tot l’auditori estava molt ple. Ja dintre, van connectar en directe amb TV3, des de la catifa vermella perquè nosaltres poguéssim veure des de allà els actors de la sèrie La Riera, i els presentadors de TV3 que poc a poc entraven a l’auditori.

Quant estaven arribant els protagonistes, tant dins com a fora de l’auditori, cridàvem quan els veiem. Els protagonistes van entrar a l’auditori. Però mentrestant nosaltres vam tenir el prestigi de veure el primer capítol, de la segona temporada.

I, per acabar, van sortir els actors i van dir unes paraules cadascú. I també van felicitar i agrair a tots els fans que vam anar a la seva estrena.

La meva experiència ha sigut molt maca, m’ho vaig passar molt bé. Una gran sorpresa que no m’hagués esperat mai. L’hi agraeixo molt aquest amic.

Us recomano que aquest dilluns veieu la segona temporada de “Polseres Vermelles”, què estarà molt bé.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *