Vjeran Lisjak

La salut

Vjeran Lisjak

Vjeran Lisjak

Què fem amb el nostre cos?

Tenim cura d’ell ?

Actualment la nostra nutrició no és massa sana, tot degut al poc temps que li dediquem a la cuina i a elaborar el menjar. Mengem de presa i cada cop més insanament i no mirem de tenir cura de nosaltres mateixos.

A què es deu tanta obesitat infantil i adulta?
la falta de mobilitat, l’absència d’esport i el sedentarisme tenen les seves conseqüències i freqüentment es desenvolupen malalties: hipertensió, diabetis, obesitat, al·lèrgies i intoleràncies a certs aliments com la lactosa i el gluten. Avui en dia molts dels aliments que mengem són adulterats o tractats químicament. No estem acostumats a consumir aliments trets directament de la terra i portats a taula. Habitualment tenim tendència a menjar productes transgènics i adulterats químicament amb conservants i components com ara el E330 o d’ altres.

Portar a terme una vida sana resulta molt car. El menjar ecològic té uns preus molt elevats. Tot i així em de procurar menjar el més sanament possible i tenir una intenció personal de cuidar-nos una mica, per no desenvolupar malalties o patir efectes secundaris en nosaltres mateixos.

Aquí us deixo un enllaç on podeu consultar el llistat de alguns dels molts components i conservants que existeixen. [en castellà]

Font: aditivos-alimentarios.blogspot.com.es

* Text original.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *