La Voz

 

 

 

Al principi jo no coneixia aquest programa, ni tan sols m’havia sonat. Va ser un diumenge al matí, quan repetien tots els programes, que me’n vaig assabentar. Em vaig quedar garratibada en veure qui sortia com a jurat: la Malú, en Melendi, la Rosario i el mateix David Bisbal.

Jo sóc una fanàtica d’en David Bisbal, tinc tots els seus Cds i tinc tot un repertori de revistes en les quals ell és el titular. Em torna boja!

Fins i tot em feia gràcia quedar-me quasi tots els dimecres, només per veure’l a ell i veure com escollia a les persones amb una veu de gran potencial. Però quan van arribar les gales oficials en directe, tot es va capgirar i ja no em va agradar gens ni mica.

Perquè eren els coaches, que és així com anomenen als membres del jurat, els qui decidien quins és quedaven i quins no. Fins i tot el públic feia favoritisme amb un d’ells. A més, fotien fora gent que tenien unes veus precioses i fascinants! Posaven els pèls de punta!!!

Una d’elles era la Mara. La Mara era una noia fabulosa i amb molt de talent. La manera amb la que la van treure del programa va ser una gran injustícia per part d’en David Bisbal.

També hi ha el cas d’en Miguel Cocinas, “l’extenista”, que no va tenir la bona sort del poder continuar. La mateixa Rosario se’n va desempallegar i es va quedar amb Emmanuel, que no té res de particular, però bé, ella sabrà el que es fa.

Francament, si jo fos al jurat, això no hagués passat. Em quedaria amb les veus més grans i en trauria molt de profit. Amb les altres no passa res, poden dedicar-se a una altra cosa que no sigui la música. Potser són bons, però a mi no em fan el pes.

Hi han moltes persones que no s’han escoltat i s’han d’alliberar en unes altres condicions. Sigui al Pasapalabra, en musicals de poca categoria o presentant-se a programes de poca qualitat, com Tu sí que vales.

 

* Text original.

2 Comments on “La Voz

  1. A mi también me encata David Bisbal, lo tengo todo de él. Soy de su club de fans y lo conozco en persona. Tanto como David Bisbal y Rosario Flores han echo un buen trabajo con sus “chicos”. Debo decirte que a mi también me gustaba la voz de Miguel Cocinas pero el desparpajo en el escenario y su voz característica ganaba puntos al mismísimo Emmanuel.

  2. Sonia, como me hubiese gustado estar en tu piel.
    No sabes, la suerte que tienes!!!!!!!!!!!!
    A mi, ya me hubiese gustado conocerlo en persona, que hasta incluso, me iría con él a tomar chocolate. Parece ser, que a los dos nos encanta y tenemos esa particularidad.
    A referencia de Miguel Cocinas, se lo merendaron con patatas, y gracias a ello, está de bajón.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *