Will Palmer

L’altra crònica: la Lliga té dues cares

Will Palmer

Will Palmer

La primera volta de la temporada ja ha acabat i, a partir d’aquí, tornem a començar de nou. Aquesta primera volta ha deixar dos detalls que cal destacar.

A can Barça segueixen batent records i fent més gran la seva història. Des de la Casablanca de la capital madrilenya es viu d’una altra manera totalment diferent, ja que també estan batent records però de punts totalment negatius.

L’aficionat merengue ja fa temps que no creu en miracles. Segurament seria per a ells que se n’anés Mourinho tant com un triomf o un títol. Mentre, a la Ciutat Comtal l’aficionat blaugrana va amb el cap alt, orgullós de pertànyer al club més gran del món.

Està demostrat que la lliga espanyola té dues cares ben diferents: la del millor jugador del món, Messi, somrient i humil y que ens ho demostra a cada partit, i la de Cristiano Ronaldo, una espècie de Doctor Jehyll i Mr. Hyde que tan aviat dóna el millor de sí mateix al terreny de com com lo pitjor.

 

* Text original en castellà.

One Comment on “L’altra crònica: la Lliga té dues cares

  1. el que diu el paco estic dacort el que diu el barça estan fen recors van de partit a partit i guallany i el madrid no gaire orgullosssos el que diuen

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *