Però en quin món vivim?

Arribats a aquest punt, veiem que els que han de tirar endavant el país s’estan enfrontant entre ells mateixos amb trames internes i deixant de costat allò que realment importa. Davant d’aquest panorama en la nostra classe política actual i veient el nostre entorn més proper, ens fem aquesta pregunta, en quin món vivim? Una bona pregunta si tenim en compte tot el que passa al nostre voltant i a països veïns.

La gent se segueix matant per tal de no ser desnonada; a Roma, i concretament als voltants del Vaticà, encara tots els feligresos segueixen commocionats per la dimissió del Papa Benet XVI; la ciutat madrilenya d’Alcorcón ha estat l’escollida per obrir les portes a la cobdícia, l’avarícia i el vici del joc amb l’arribada d’Eurovegas, que amb l’ambició dels nous rics per deixar els seus milions a Espanya, encara ens demanen el favor de treure la llei antitabac per fer més gran el seu negoci; i per últim, estan a l’espera d’aprovar les corregudes de toros com a patrimoni cultural i per això esperen que Catalunya torni a obrir les portes de la Monumental dos anys després d’haver-la tancat i, com és d’esperar, el debat i la polèmica tornarà a donar molt que parlar entre la majoria dels catalans.

Així està actualment no tan sols al nostre país sinó també aquest món de bojos en el qual tots vivim i compartim.

 

* Text original en castellà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *