Futbol, gols i espectacle (Barça, 2 – Sevilla, 1)

Primera part: el Futbol Club Barcelona va començar el partit genial, dominava totalment bé, però no tot era de color de rosa ja que quan havien de xutar a porteria no ho feien, o fallaven més que una escopeta de fira. El pobre Sevilla es defensava com podia de l’assetjament del conjunt blaugrana, i va tenir ocasions per posar-se davant del marcador. I és que una cosa és molt clara en el futbol: si intentes fer sempre la mateixa jugada, t’acaba atrapant l’equip rival.

El conjunt andalús es va posar per davant del marcador, 0-1, en el minut 43 amb un gol aconseguit per l’ex de la masia Botía, i d’aquesta manera va acabar el primer temps.

Segona part: els culés van sortir a la gespa amb més ganes, no sé si va ser per l’entrada de Cristian Tello, però al minut 52 va empatar David Villa (1-1), un magnífic jugador. No m’agradaria que se’l traspassés a un altre club, poc a poc tornarà a ser el jugador que era abans de la lesió. A partir d’aquest gol, el Barça feia el que els que en sabem de futbol anomenem futbol total, és a dir, espectacle del bo. Però aquí no va acabar la cosa. Hi ha un crack que es diu Lionel Messi que al minut 60 va fer el 2-1. Aquest gol va fer que l’última mitja hora fos d’infart, no la vaig gaudir gaire, doncs el Sevilla podria haver remuntat. Per sort tenim un porteràs que es diu Víctor Valdés qui, com gairebé sempre, va salvar el coll a l’equip.

 

* Text original en castellà.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *