Víctor Valdés, adéu a un dels grans

Després d’haver-ho comunicat, és evident que la decisió de no renovar està més que presa i ben meditada. Víctor Valdés és conscient que malgrat la seva joventut, pesen més els títols aconseguits que els anys que porta al club.

A llarg de la història de l’equip han passat molts i molt bons porters, i Víctor Valdés no pot ser menys i també ha d’estar entre els grans.

Pot resultar dolorós per a l’aficionat que algú com ell amb l’ADN Barça a les seves venes ja no hi sigui a partir del proper estiu, però la vida de qualsevol futbolista no sol tenir un únic destí.

Tots necessitem canviar d’aires, lluitar per nous reptes, en el cas de Valdés ja no només per a que l’omplin com a professional, sinó també com a persona.

A la lliga que jugui seguirà triomfant com ho ha fet fins ara, perquè només els que estan marcats per la glòria poden aconseguir allò que es proposen, per ara és només un adéu, qui sap si algun dia serà un fins ara, les portes sempre les tindrà obertes.

* Text original en castellà.

One Comment on “Víctor Valdés, adéu a un dels grans

  1. ¿qué es el que vol Victor? Diners, diners i popularitat. Més de un cop havia dit que no se sentia del Barça, tenia gelos del porter del Madrid perque ell té més diners. L’unic que está fent ell es tenir popularitat. Desde fa uns cuants anys el club ha tingut problemes amb ell. Si vol ser com el casillas que s’envagi de l’equip. S’ho mereix per ser egoista i pensar en ell mateix.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *