El teatre

El teatre t’ha d’agradar molt per viure’l intensament. Jo vaig haver de deixar-ho per raons pròpies, però vaig aprendre unes altres coses.

Una de les coses van ser les emocions i els sentiments. Però va ser precisament això el que em va fer més forta. Em vaig aferrar a ells. Sé que no ho hauria de dir, però porto una doble vida i em va molt bé.

He estat a molts teatres, tots ells a Badalona. Menys un que era a Barcelona, el Porta 4, a Gràcia.

Em van sorgir amics, companys, fins i tot col·legues. Però hi ha una cosa que no oblidaré i que sempre  ho tinc en ment. No tot és teatre, pots ballar, cantar, somiar… és diversió en estat pur.

Jo he viscut sempre amb por escènica i no em deixava tirar endavant, fins que em vaig estancar.

Vaig tenir un professor que va ser un encant, i mai oblidaré el que va aconseguir amb mi. Va ser un prodigi, em va treure la por de sobre, fins que només em va quedar el rostre descobert.

Ell va veure que estava plorant, vaig lluitar perquè no em veiés les llàgrimes, fins que se’n van anar. Així que em va quedar orgull i lluita. Lluitant vaig aprendre grans coses, com estar a l’escenari tota sola. Em vaig haver d’empassar que no hi havia ningú més, només jo.

Al final  m’ho vaig creure. I era allà, com si la meva vida hagués canviat d’una manera brutal.

M’encanta el teatre musical, el còmic, i ara ho miro des d’una altra perspectiva, com a actriu.

I sí, potser us convido a tots i a totes a que lluiteu per les vostres passions, no per les passions dels altres, simplement per vosaltres mateixos.

Jo tinc moltes passions i si n’he de dir una és aquesta, el TEATRE.

2 Comments on “El teatre

 1. et dono la raó, els qui alguna vegada a la vida han fet teatre ho veuen de un altre manera. Jo també vaig començar fent teatre de ven jove i a la llarga a la dansa i també a la dança de competició per badalona i Sant Adrià del Besos per aixó també m’agrada tant el teatre musical i hi sóc seguidora d’aquest gènere.

 2. Sonia, si tant t’ agrada aquest gènere.
  Et convido que vagis a veure, nit de musicals, que el fan aquest any, en el teatre Grec.
  Quan puguis, arreplega el fullet i llegeix-tel, que val molt la pena.
  A més, hi ha un espectacle, que surt la meva exprofesora Montse Selma i un company que havia tingut, Albert Hernández.

  1 Petonet

  Bea

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *